Mainos- ja
autoteippaukset

Suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme kestävät ja näyttävät teippaukset kaikkiin kohteisiin ajoneuvoista unohtamatta.

Kysy lisää
Mainos- jaautoteippaukset

Vedosvaiheessa et vielä sitoudu mihinkään.

Mainosteippaukset

Mainosteippauksillamme erotut massasta, esität yrityksesi brändin, tuotteet ja palvelut sekä edut kilpailijoihisi nähden. Teippauspalvelussamme sinulla on käytettävissäsi osaavat luovat mainonnan ammattilaisemme.

Autoteippaukset

Hyvin toteutettu autoteippaus huomataan katukuvassa! Se on vahva ja tehokas tapa herättää ihmisten kiinnostus ja saada paljon mainospinta-alaa juuri sieltä missä ihmiset liikkuvat. Voit suunnitella teippaukset itse tai kerro meille ideasi ja anna meidän suunnitella ne. Kustannusarvion laskemiseksi tuo autosi meille, otetaan siitä mitat sekä kuvia jonka jälkeen voimme suunnittelemme sinulle teippauksen. Vedosvaiheessa et vielä sitoudu mihinkään.

Yliteippaukset

Värikalvollinen yliteippaus on kustannustehokas vaihtoehto, kun haluaa muuttaa auton ulkonäköä tai tuoda yrityksen brändiä ja logoa esille. Se suojaa autoa naarmuilta ja on helppo pitää puhtaana. Nopea poistaa tai uusia tarvittaessa. Nykyaikaiset laadukkaat yliteippausmateriaalit mahdollistavat persoonallisten ideoiden ja logojen toteutuksen. Autojen yliteippauksissa vain mielikuvituksesi on rajana!

Kiveniskuteippaukset

Kiveniskuteippaus on tarkoitettu suojamaan pintoja mekaaniselta hankaukselta, kuralta ja kiveniskuilta. Teippiä voi käyttää autossa osiin jotka vaativat vahvempaa suojaa, esimerkiksi auton renkaan kaaret. Lisäksi jatkuva rasitus kiveniskuista rikkoo auton maalipintaa, teippi estää kiven iskut näin ollen maalipinta pysyy ehjänä.

Töitämme

Pyydä maksuton hinta-arvio tai varaa aika.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.