Tuulilasin vaihto
ja korjaus

Maksamme 50% lasivakuutuksen omavastuuosuudesta. Reilu tarjous, eikö totta? Tuot autosi meille sinulle sopivana hetkenä ja me hoidamme puolestasi loput. Nopeasti ja ilman ikäviä mokia. Annamme 100% tyytyväistakuun kaikille asennuksille. Vaihdot alk. 220€ (sis. lasin). Kysy lisää tai tee varaus 040 183 7017!

Kysy lisää tai tee varaus
Tuulilasin vaihto ja korjaus

Korjaamme ja vaihdamme tuulilaseja kaikenikäisiin automerkkeihin ja malleihin. Korkeat hallitilamme mahdollistavat myös rekka-autojen tuulilasien korjaukset ja vaihdot. Annamme työllemme täyden takuun.

Ajan varaaminen on todella helppoa ja mutkatonta. Jos sinulla on lasivakuutus, maksat vain omavastuuosuuden, josta saat 50% alennuksen. Me hoidamme loput puolestasi.

Uuden tuulilasin vaihdon yhteydessä olisi aina hyvä myös vaihtaa pyyhkijänsulat, sillä kuluneet sulat voivat naarmuttaa uutta lasia. Meiltä saat laadukkaat pyyhkijänsulat ja näistä saat 25% alennuksen tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Tee varaus: 040 183 7017

Tuulilasin korjaaminen

Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjata aina ja mahdollisimman nopeasti välttääkseen koko lasin vaihtotarpeen. Kun huomaat kiveniskemän tuulilasissa, pyri mahdollisimman nopeasti estämään kosteuden ja lian pääsy kiveniskemään. Se onnistuu parhaiten peittämällä iskeymäkohta esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä. Mikä tahansa vettä läpäisemätön teippi soveltuu tarkoitukseen. On hyvä muistaa että teippi on vain ensiapu, se ei suojaa kiveniskemää tai halkeamaa kosteudelta pitkään.

Kiveniskun sattuessa tule näyttämään tuulilasivauriotasi. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen, sillä pienet kiveniskut tuulilasissasi korjaamme odottaessasi. Ensisijaisesti aina pyrimme korjaamaan lasin, mutta aina se ei ole mahdollista vaan lasi täytyy vaihtaa. Näissä tapauksissa varaamme sinulle ajan korjaukseen ja annamme hinta-arvion. Voit myös tiedustella hintaa tuulilasin vaihdolle jättämällä tarjouspyynnön.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasi on yksi liikenneturvallisuuteen vaikuttava osa ja sen naarmuisuus tai muu käyttöä haittaava seikka johtaa entistä useammin korjauskehoitukseen, jopa auton hylkäykseen katsastuksessa. Naarmuuntunut lasi on syytä vaihtaa, jos naarmut häiritsevät havainnointia esimerkiksi vasta-aurinkoon ajettaessa. Jos lasissa on halkeama, suosittelemme sen vaihtamista. Vaikka halkeaman eteneminen olisikin pysäytettävissä poraamalla, se ei palauta lasin rakenteellista lujuutta.

Sillä nykyisissä autoissa tuulilasista on tullut myös osa auton kantavaa, turvallista korirakennetta. Tuulilasi vaikuttaa myös auton korin jäykkyyteen, se on siis osa korin turvarakennetta. Sen tarkoitus ei ole siis pelkästään suojata matkustajia tuulelta ja sateelta, vaan sillä on suuri merkitys kolariturvallisuudessa. Pahoin rikkoutunut tuulilasi voi aiheuttaa sen että kolaritilanteessa airbag ei toimi ja seuraukset voivat olla kohtalokkaat.

Töitämme

Pyydä maksuton hinta-arvio tai varaa aika.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.