PPF Maalinsuojakalvo

Suojaa autosi kiveniskuilta ja naarmuilta huippulaadukkaalla Paint Protection Film -maalinsuojakalvolla. Hinnat sisältävät kaiken tarvittavan eli työn ja materiaalit (alv. 24%). Varaa aika heti tai kysy lisää numerosta 040 183 7017.

Varauslomake
maalinsuojakalvon asennus

Suojaa autosi kiveniskuilta ja naarmuilta!

Tehokasta suojaa kalliita vaurioita vastaan

Ajoneuvosi maalipinta on kovalla ulkoisella rasituksella ympäri vuoden. Auringon UV-säteily haalistaa autonmaalipintaa kesäisin ja talvella on vastassa irtoilevat nastat, tiesuola ja loska. Nämä kaikki aiheuttavat kalliita vaurioita auton maalipintaan, valoihin ja tuulilasiin. Etenkin aurinkoisella säällä lommot, kolhut ja naarmut erottuvat selkeästi auton maalipinnasta.

Helppoa ja vaivatonta

Maalinsuojakalvo (PPF) suojaa ajoneuvosi maalipintaa tehokkaasti kiveniskuilta ja naarmuilta. Läpinäkyvän kalvon ansiosta autosi maalipinta pysyy kiiltävänä ja uuden veroisena. Sen lisäksi että kalvo suojaa autosi maalipintaa, se helpottaa myös pitämään sen puhtaana, koska kalvon pintakäsittely on tehty hylkimään likaa.

Sijoita jälleenmyyntiarvoon

Auton maalipinnan kolhut ja naarmut ovat esteettinen haitta, jotka vaikuttavat auton jälleenmyyntiarvoon. Tästä syystä maalinsuojakalvo on paras sijoitus autoosi. Se auttaa suojaamaan autosi maalipinnan ja säilyttämään jälleenmyyntiarvon.

Kerro meille miten voimme olla avuksi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.