Aurinkosuojakalvot

Tänäkin kesänä asuntosi muuttuu sietämättömäksi pätsiksi porottavan auringon armottomassa paisteessa. Tai sitten ei. Aurinkosuojakalvot heijastavat jopa 90% auringon lämmöstä ja ovat helppo ja nopea tapa nostaa kotisi viihtyvyyttä ilman sen kummempia investointeja.

Oletko valmis nauttimaan kesästä? Pyydä maksuton hinta-arvio ja hanki helpotusta helteeseen. Kysely ei sido sinua mihinkään.

Pyydä maksuton hinta-arvio

Peilaavat ikkunakalvot, kuten esimerkiksi Alu 80XC ja Chrome 285XC vähentävät kotisi lämpökuormaa ja tarjoavat suojaa uteliailta katseilta. Oiva valinta yksityisyyttä ja mukavuutta arvostaville. Alu 80XC -kalvo heijastaa parhaimillaan 85% ja Chrome 285XC -kalvo jopa 90% auringon energiasta.  
 
Huomaamattomat ikkunakalvot, kuten esim. Spectra 22XC ja Spectra 333XC ovat fiksu ratkaisu niille, jotka eivät syystä tai toisesta halua käyttää peilaavia kalvoja. Tummnuskalvo Spectra 80XC on puolestaan huomaamatonta kalvoa tehokkaampi vaihtoehto, joka estää parhaimmillaan 85% auringon lämmöstä.

Tuottaako sopivan kalvon valinta vaikeuksia? Ota yhteyttä, niin autamme löytämään juuri sinun tarpeisiin sopiva viilentävä ratkaisu. Soita numeroon 040 183 7017 tai lähetä sähköposti.

Nopeat syövät hitaat - varaa aika ennen sesongin tuomia ruuhkia.

Helpotusta ja viihtyvyyttä

Jätetään ylimääräiset selitykset pois, sillä tiedät hyvin mitä etelään tai länteen suuntautuvat ikkunat tarkoittavat helteisillä kesäpäivillä kotisi viihtyvyydelle. Onneksi tuskan määrää voi pienentää varsin tehokkaasti, sillä modernit aurinkosuojakalvot heijastavat jopa 90% auringon lämmöstä. Nerokasta ja helppoa.

100% yksityisyyttä

Asuminen akvaariossa tuskin miellytä ketään. Tämän tietävät hyvin ensimmäisen ja toisen kerroksen asukaat sekä lasikaiteella varustettujen parvekkeiden omistajat. Aurinkosuojakalvot toimivat peilien tapaan — ohikulkija näkee ikkunan heijastuksessa vain itsensä. Sinä taas pysyt kalvon suojassa täysin näkymättömänä. Ja silti näet kaiken.

Kotisi aurinkolasit
UV-suojalla

Vaikka haalistunut tai kellastunut esine saattaakin näyttää retrolta, sitä se ei välttämättä ole. Aurinkosuojakalvot tarjoavat jopa 99% suojan UV-säteilyä vastaan. Tämä taas tarkoittaa vähemmän häikäisyä, vähemmän valonvälkeitä TV- ja tietokoneruudussa sekä vähemmän haalistuneita kalusteita, tauluja, tekstiilejä ja arvoesineitä.

Pienempiä sähkölaskuja

Auringon lämmön lisäksi suojakalvot estävät kylmyyttä, mikä tietää säästöä ympäri vuoden. Kun valtaosa lämmöstä heijastuu ikkunapinnoista ulos, vähenee huomattavasti myös ilmastointilaitteen käyttöaste ja sitä kautta kotisi sähköenergian kulutus. Talvena taas säästöä syntyy pienentyneiden lämmityskustannusten muodossa.

Töitämme

Pyydä maksuton hinta-arvio tai varaa aika.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.