Lasien tummennukset

Tarjoamme maanantaisin -20% normaalihinnasta (ei koske premium-luokan autoja) takalasi- ja takasivulasi tummennuksiin! Käytämme kahta korkealaatuista tummennuskalvoja: Solar Screen -kalvoa 5 vuoden takuulla sekä Johnson -kalvoa 10 vuoden takuulla.

Johnson -kalvo on 20€ kalliimpi kun Solar Screen -kalvo, mutta Johnson -kalvossa on enemmän suojakerrosta. Myös näkyvyys autosta ulospäin on parempi.

Pyydä tarjous
Lasien tummennukset

Asiakkaanamme saat tummennukselle takuun. Eikö olekin reilua?

Autolasien tummennukset

Tarjoamme laadukkaat tummennuskalvot paikoilleen asennettuina hyvillä takuuehdoilla. Meillä on alalta monen vuoden kokemus ja asentajamme ovat alansa huippuja.

Kalvon asennukseen tultaessa muista tuoda autosi meille aina pestynä. Jos taloudessa on lemmikkejä pitää kalvojen asennukseen saapuessasi olla myös sisätilat imuroitu. Nämä asiat takaavat että pystymme tarjoamaan huippulaatuiset tummennukset ja niille työtakuut. Tummennuksen jälkeen on tärkeää muistaa, ettei ikkunoita saa pestä eikä avata 10 päivään.

Ajovalojen hionta ja tummennukset

Tiestä irtoava lika, kiven iskut ja ajan hammas voivat saada ajovalojen kuvut näyttämään harmaalta ja naarmuisilta. Valojen kuvuista on mahdollista saada kuitenkin kirkkaat ja uudenveroiset hionnalla. Hionnan yhteydessä on mahdollista viimeistellä valot kirkkaalla kiveniskuteipillä tai tummennuskalvolla.

Kiinteistöikkunoiden kalvotukset

Teemme ammattitaidolla kaikkien lasien kalvotuksia täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kalvovalikoimamme käsittää laajan skaalan useita erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi kirkkaat ja tummentavat kalvot, peilikalvot, värikalvot, maitolasikalvot, sirpalesuojakalvot, turvakalvot. Kohteesta ja kalvosta riippuen asennamme kalvot ulko- tai sisäpuolelle. Opastamme kalvon valinnassa veloituksetta!

Hintaesimerkit,
ole hyvä.

Töitämme

Kerro meille miten voimme olla avuksi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.