Auton ikkunoiden tummennus

Toteutamme auton lasien tummennukset virheettömästi ja silmää miellyttävin hinnoin yli 20 vuoden kokemuksella. Käytämme huippulaadukkaita ja kestäviä Solar Screen -kalvoja, joille myönnämme 10 vuoden takuun.

Varaa aikasi heti 040 183 7017 tai lähetä tiedustelu mymainosoy@gmail.com.

Varaa aika

Hinnasto

Myönnämme 10 vuoden takuun tummenuksille

Auton ikkunoiden tummennukset

Tarjoamme laadukkaat tummennuskalvot paikoilleen asennettuina hyvillä takuuehdoilla. Meillä on alalta yli 20 vuoden kokemus ja asentajamme ovat alansa huippuja.

Tummennuskalvot, tummennusasteet ja rajoitukset

Auton lasien tummennus tehdään tummennuskalvoilla, jotka asennetaan ikkunan sisäpintaan. Käytössämme huippulaadukkaita metalisoituja Solar Screen -kalvoja 10 vuoden takuulla. Karmittomat, itsestään ovia suljettaessa liikkuvat lasit tehdään ilman takuuta.

Saatavilla on seuraavat kalvojen tummuusasteet: Solar Screen: 5% (tummin), 15%, 25%, 35%, 45%. Tummuusaste ei vaikuta hintaan. Suomen lain mukaan etusivuikkunoita ei saa tummentaa. Asiakkaan erillispyynnöstä tummennamme etusivuikkunoita vain asiakkaan omalla vastuulla.

Jos auton takaikkunaan on asennettu autossa pakollisena varusteena vaadittu keskijarruvalaisin, sitä ei saa peittää tummennuskalvolla.

Muuta huomioitavaa

Kalvon asennuksen yhteydessä auto on tuotava meille pestynä. Mikäli taloudessa on lemmikkejä tai auton sisätilat ovat pölyiset, tulee myös sisätilat imuroida. Vain tällä tavalla voimme taata huippulaatuisen tummennuksen työtakuineen.

Kalvot asennetaan nesteen avulla, joten tummennuksen jälkeen kalvon alle saattaa jäädä vettä. Vesi haihtuu muutamassa päivässä kesällä ja muutamassa viikossa talvella. Sameus, vesikuplat sekä vesiviivat häviävät täysin vasta kalvon täydellisen kuivumisen jälkeen.

Mikäli lasissa on naarmuja tai esimerkiksi hitsausjälkiä, huomioi että lasitummennus korostaa näitä lasin visuaalisia vikoja.

Rasterireunus lasin sisäpinnassa koostuu pienistä palloista.
Tummennuskalvo ei kykene liimautumaan tarkalleen pallukoiden väleihin, vaan rasterikohdalle tulee kapea vaaleampi alue. Kalvo leikataan aina tätä aluetta 2-4 mm isommaksi, joten se ei vaikuta kalvon kiinnittymiseen lasiin.

Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi joissain automalleissa on irrotettava oviverhoilu, ovipaneelin yläosa ja/tai tiiviste asennuksen ajaksi.Tummennuksen jälkeen on tärkeää muistaa, ettei ikkunoihin saa koskea, niitä saa pestä tai avata 14 vuorokauden aikana talvella ja 7 vuorokauden aikana kesällä.

Töitämme

Kerro meille miten voimme olla avuksi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.